Equteam ruiter, Randy Sherman wint Grote Prijs New Flandria Ranch

Equteam ruiter, Randy Sherman wint Grote Prijs New Flandria Ranch

Equteam-ruiter, Randy Sherman heeft afgelopen weekend de 1.30m Grand Prix op de New Flandria Ranch gewonnen. Sherman snelde naar de eindwinst met Astrapi Gem onder het zadel.

Randy Sherman bleef ruim een halve seconde voor op de concurrentie. In het zadel van de 9-jarige Royal Feu-zoon verwees Sherman zo Bart Bomoré met zijn eigen gefokte History van 't Ameldonk Z naar de tweede plek. Het podium werd afgewerkt door Philippe Vandoorne met Kaiser Clinton Pia.

Het paar werd opgevolgd door Laurence Pieters in het zadel van Fox en Perry Geryl met Jericho.

In de 1.20m rubriek snelde Leslie Goethals naar de winst. Samen met haar vertrouwde Car Love Epona (VDL Cardento) hield Goethals Paris Vandousselaere van de winst. Vandousselaere volgde op de tweede plek met Kaprice vd Bisschop. De top drie werd afgewerkt door Laurent Mahieu met Mardinie van 't Siamshof.

Aline Sercu regeerde de 1.10m proef. Op de rug van La Belle van Sombeke (Houston) won de amazone, net terug uit Scandinavië. Samen met Darranty By Mdl volgde Sercu zichzelf op op de tweede plek. Yana Denolf vervolledigde het podium met Darcouffa.

Bent Van Eeghem won de 90cm rubriek met Chinelle Ph Z.

Alle resultaten