Emmaly Panis en Myrthe Coeckelberghs domineren in Alken

Emmaly Panis  en Myrthe Coeckelberghs domineren in Alken

Ook de Limburgse combinaties zijn afgelopen weekend het regionaal outdoor seizoen gestart. In Alken sprong Myrthe Coeckelberghs met de zevenjarige BWP-ruin Quasca Artist vd Guldennagel V (Asca Z) foutloos naar de hoofdwinst.

In de 1.20m rubriek bleef het paar net geen seconde voor op Jules Stevens met de 11-jarige KWPN-merrie, Herusa S (Tornesch). Het podium werd afgewerkt door Jill Goyvaerts en Christophe Wouters' Gold Rose v/h Kapelhof (Andiamo vh Kapelhof).

Net buiten het podium volgde Lisa Ceunen met Cabriz van het Ringboomhof Z (Calvados Z) voor Eveline Hermans met Orienta v. H (Vigo d'Arsouilles).

Eerder domineerde Emmaly Panis met Apollo V Z (Andiamo Z) de 1.20m hoofdrubriek op zaterdag. Op het podium volgde Michelle Cartenstadt op een tweede en derde plaats met respectievelijk Babine Mc Z (Bufero vh Panishof) en G Force.

De amazone verwees zo Inge Schepers buiten de top drie met Kalinka vd Zwartbleshoeve (Zidane). De top vijf werd vakkundig afgewerkt door Marie Wauters en haar zesjarige Claire van de Rode Poelhoeve Z (Cicero Z van Paemel).

Alle uitslagen