Elise Thirion schittert in Pony Grote Prijs Grote Brogel

Elise Thirion schittert in Pony Grote Prijs Grote Brogel

Afgelopen weekend heeft Elise Thirion de hoofdrubriek van de Gouden Laars in Grote Brogel gewonnen. Na een barrage met twee hield Thirion, Xander Lamberts achter zich in de 1.20m pony rubriek.

Thirion en haar 11-jarige sBs'er, Gragaho d'Alphi (Wapiti van het Vitseroel) finishten met twee tijdsfouten voor Xander Lamberts met Olily-V (Dynamite van het Hazelranhoekje). Op de derde plaats volgde Margot Debussche met Murphy's Law.

Het paar verwees Niels Van Rossem met Tesla van het Klavertje (Ulk D'Ete) naar de vierde plaats voor Lore Sips en Romy B2 (Brownboy TH VH).

Eerder won Niels Van Rossem de 1.10m pony rubriek. Samen met zijn BWP-dochter van Ulk D'Ete bleef de Vlaams-Brabantse pony-ruiter bijna drie seconden voor op Lore Sips en haar 10-jarige merrie. Fien Massage vervolledigde de top drie met de NRPS-ruin, Krusader van Orchid's.

Lise-Marie Matthees hield de concurrentie achter zich in de 1.00m proef. Samen met Joly's Jackpot (Dusty) bleef Matthees ruim voor op Tesse Geboers en haar BWP'er, Swarovsku (Amor D.J.). De top drie van deze proef werd afgewerkt door Ophélie Deronne en Addict Boy Fun (Quasimir de Gineau).