Dubbele winst voor Wout Michiels bij LRV Millen

Dubbele winst voor Wout Michiels bij LRV Millen

Voor de provincie Limburg zette de LRV van Millen afgelopen weekend een ruitertornooi op poten. In de klasse Zwaar ging de overwinning naar Wout Michiels. 

Er was geen barrage nodig om te weten dat Wout Michiels de beste was in de hoofdrubriek. In het zadel van Octavia (v. Kannan) kon hij als enige het hout onaangeroerd laten en kwam met een nulscore over de eindmeet. Neeltje Vanrusselt had een snelle ronde op Quitana vd Oudeveldhoeve (v. Corydon van T&L) en volgde zo op twee. Voor Ruben Houben was er met Chardonnay van Visa - Versa Z (v. Cicero Z) de derde plaats. Steven Konings kwam met Fifi des Hayettes (v. Adelfos) op vier voor Dirk Vrancken en Sconosciuta Z (v. Sandro Z). 

Wout Michiels herhaalde die prestatie ook in de klasse Midden door als enige van de zeven ruiters foutloos te blijven in de barrage. In deze 1.20m rubriek kwam hij aan de start op Rany-L (v. Arezzo VDL). Dirk Vrancken behaalde hier de tweede plaats op Korfina van de Wezelhoeve (v. Der Senaat 111) en had de snelste tijd. Het brons kwam op naam van Carmen Moors en Cara van de Moorskeshoeve Z (v. Cicero Z). 

In de klasse Licht ging Ingriet Ramaekers met de hoogste ereplaats aan de haal. Op Tangela Z  (v. Tangelo van de Zuuthoeve) bleef ze ruim een seconde voor op Carmen Moors met Sagan van de Moorkenshoeve (v. Bisquet Balou vd Mispelaere). Jeroen Brebels vervolledigde de top drie met Special Lady B (v. Nixon van 't Meulenhof). 

Alle resultaten