Dimme D'Haese wint tweede manche Beker van België

Dimme D'Haese wint tweede manche Beker van België

Tijdens de tweede manche van de Beker van België heeft Dimme D'Haese de selectie gewonnen. D'Haese reed met Comme Il Faut (Diamant de Semilly x Carnute, fokker: M. Liefhebber) naar de eindzege. Het duo startte met een 35e plaats van de eerste manche op vrijdag.

In deze tweede manche volgde Benjamin Pieters met Waka Waka Z (Wilson x Conway I, fokker: Ludwina D Haese en Leen Van Buyssel) op de tweede plaats voor Bruno Vermeire met onder het zadel de 11-jarige BWP-merrie, Kayro (Vagabond de la Pomme x Baloubet du Rouet, fokker: Peter Melis).

Net buiten het podium strandde LD-Stables, Davy Lannoo op de vierde plaats. Op de rug van de Ugano Sitte-merrie, Jolie Van De Bekemolen (mv. Conan Z, fokker: Jozef Verroken) bleef Lannoo Marlies Van Raemdonck met Lotus vd Kristinahoeve (Copperfield Von Der Held x Warkant Van t Gestelhof, fokker: Eddy En Inge Van Raemdonck - Stevens) voor.

Winnaar van de eerste manche, Brecht Goossens met Forgiven Z (For Passion d Ive Z x Coriona Z, fokker: Bart Hannaert) strandde met één springfout op de elfde plaats op zaterdag. Alles is vandaag dus nog steeds mogelijk in de Beker finale.

Uitslag