Dimitry Van Looveren grijpt hoofdwinst in Wuustwezel

Dimitry Van Looveren grijpt hoofdwinst in Wuustwezel

De Antwerpse springruiters verzamelden afgelopen weekend bij Stal JV Horses in Wuustwezel. In de regionale 1.25m Grote Tour kwalificeerden 18 combinaties zich voor de herkansing. Na afloop was het Dimitry Van Looveren die zich vooraan de prijsuitreiking opstelde. Samen met Felinka (Argentinus) sprong de Belg naar de winst.

Het podium strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. Van Looveren verwees zo Pieter Van den Bergh met Godlike Van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq) naar de tweede plaats. Jan Vermeiren zijn wedstrijd-amazone, Marthe Heudens vervolledigde het podium in het zadel van de zevenjarige Polo vd Bisschop (Comme Il Faut).

Heudens werd opgevolgd door Matthias Hens die met Castor Klepsland Z (Clinton I) voor bleef op Annelien Torfs en DD Blue Boy (Plot Blue).

Op zijn eigen terrein sprong Jan Vermeiren op vrijdag naar de 1.25m hoofdwinst.  Vermeiren won toen met de achtjarige Oakley Van Dorperheide (Elvis Ter Putte) op ruim twee seconden verschil van Jan Caers en de Zangersheide-merrie, Coming Home Z (Calvaro Z). Samen met de 11-jarige zoon van Plot Blue, DD Blue Boy, vervolledigde Annelien Torfs het podium.

In de 1.15m rubrieken waren het Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens met Check Out (Tangelo vd Zuuthoeve) en Paulien Hertleer met Hot Stuff (Winningmood van de Arenberg) die de overige ruiters achter zich hielden.

Alle resultaten