Dimitri Hooft grijpt provinciale titel in Oostkamp

Dimitri Hooft grijpt provinciale titel in Oostkamp

Op het provinciaal LRV Tornooit in Oostkamp wist enkel Dimitri Hooft de Klasse Zwaar foutloos af te werken. In het zadel van Mitch van het Claeyssenhof (inshallah de Muze) greep de West-Vlaming zo de provinciale titel.

Op het podium volgde Leontine Gheeraert met Hanne vh Ooievaarshof (Tenerife VDL). Het brons kwam op naam van Femke Vercauteren met Ishtar van de Rhamdia Hoeve (Bentley vd . Heffinck).

Net buiten het podium sprong Steven Decock naar de vierde plaats. In het zadel van Kairo van het Speienhof bleef Decock Fien Lannoye met Zidan LVP Z voor.

Siska Lannoo greep de provinciale titel in de klasse Midden. Samen met Javeline sprong Lannoo met net geen 10 seconden voorsprong naar de titel. Ann-Florence Noppe volgde op de tweede trede van het podium met Milona van het Speienhof. Louis Strubbe werkte het podium af in het zadel van Contiga.

Kristof Vervaecke snelde naar de winst in de klasse M met Limosa van het Kritrahof. Arthur Segaert volgde op het podium met onder het zadel Kaymaki ter Vlucht terwijl Manon Deprez de derde trede betrad in het zadel van Marinthe van het Speienhof.

Alle resultaten