Danny Van Es en Marthe Desomviele scoren tijdens JM Indoor Master Selectie

Danny Van Es en Marthe Desomviele scoren tijdens JM Indoor Master Selectie

Afgelopen weekend strandde de Jumping Mechelen Indoor Tour selectie in Oud Turnhout. Bij de senioren snelde Danny Van Es opnieuw naar de winst met de 14-jarige Hamilton (Contact vd Heffinck).

Van Es bleef als enige foutloos onder de 25 seconden en verwees zo Oost-Vlaming, Robbe Schelfaut met Lalique (Free Style) naar de tweede plaats. Van Es nam ook nog de derde plek voor zich met de dochter van Caressini, Carequicka.

Net buiten het podium volgde Ephieny Van Roy met Asta vh Langveld (Asca Z) op de vierde plaats voor Paul Scheirs met Midnight Sugar (Vigo d'Arsouilles).

Eerder sprong Niki Geenens met Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) naar de winst in de 1.10m. Op het podium volgde Kyana Vranken met de BWP-ruin, Nestor (Lord Chin) voor Lisa Ceunen met onder het zadel de dochter van Calvados Z, Cabriz van het ringboomhof Z.

Marthe Desomviele scoort bij de jeugd

Bij de scholieren en junioren stonden de hoogste rubrieken op 1.00m hoog. Marthe Desomviele snelde, met een nipte voorsprong, naar de winst. Samen met Geneve de Muze (Vigo d'Arsouilles) won Desomviele de 1.00m voor Yana Broeckx met Frivolle Van Het Eelshof. Geneve de Muze werd in het verleden uitgebracht door eigenaar Christophe de Brabander. De derde plaats kwam op naam van Charlotte Verlinden met Donna Carmella (Quavaroti).

Alle uitslagen