Danny Loos, Nick Vranken en Ann Tielen winnen Limburgse Indoor titels

Danny Loos, Nick Vranken en Ann Tielen winnen Limburgse Indoor titels

Afgelopen weekend verzamelden de Limburgse LRV combinaties bij de Damburg in Bocholt. In de klasse Zwaar stond de regionale titel op het spel. Na een spannende barrage wisten slechts twee duo's het foutloos te houden. Met de statige Lorenzo-L (Condor C) snelde Danny Loos naar de provinciale titel.

Loos wist kort te draaiena de dubbel combinatie, en reed ook in de voorlaatste lijn een pas minder. Loos werd provinciaal Indoor kampioen voor Ingriet Ramaekers die zowel het zilver als brons in ontvangst nam. Ramaekers volgde op het podium met Lady Z terwijl ze de derde trede innam op de rug van Elvic v/h Hoeve-Terras Z.

Met één springfout strandde Zoe Antheunis op de vierde plaats met Lady Gaga E terwijl Thys Goemans de top vijf afwerkte op de rug van Kamira.

Nick Vranken won het regionaal indoorkampionschap klasse M. Samen met Maartje van het Heidehof (Toulon) bleef Vranken in de barrage als enige foutloos onder de 37 seconden. Het paar werd op het podium opgevolgd door Danny Loos met O Ziezo DB op twee en Aaron Tijskens met Icantos op drie.

In de klasse L schreef Ann Tielen de regionale titel op haar naam. In het zadel van Kyra vh Dingeshof (Darco) verwees de amazone, Ruben Houbenaar de tweede plaats met Pinokkio HR. Het podium werd afgewerkt door Lieze Maesen met Onermie van het Weyenshof.


Alle resultaten