Cyril Cools wint brons en sprokkelt LR-punten in Valencia

Cyril Cools wint brons en sprokkelt LR-punten in Valencia

In de CSI2* GP in Valencia vielen er Longines Ranking-punten te sprokkelen. Cyril Cools springt naar een sterke derde plaats en zet ook een aantal LR-punten achter zijn naam. Luca Maria Moneta wint de proef


QUICK RESULT

1. Luca Maria Moneta - Neptune Brecourt

2. Laura Roquet Puignero - Sandi Puigroq

3. Cyril Cools - Guitlermo


CSI2* GP (LR) - 1.45m

Luca Maria Moneta en Neptune Brecourt (v. Cavalor Cumano) zetten de snelste foutloze tijd neer in de barrage: 39.15 seconden. Laura Roquet Puignero volgt met Sandi Puigroq (v. Diamant de Semilly) p een nipte tweede plaats in 39.26. 

Cyril Cools en Guitlermo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) maken er een uiterst spannende barrage van. Door in 39.40 te finishen, zit de top drie op 0.25 seconden van elkaar af. 

De Fransman Michel Hecart springt met Solero MS (v. Silvio I) net naast het podium. Hij wordt gevolgd door de Brit Jackson Reed Stephenson met Exception (v. Vagabond de la Pomme). 


Cyril Cools kreeg maar niet genoeg van de LR-punten en wordt met Che de Kezeg Z (v. Carembar de Muze) ook negende. Ze kwamen van start in de barrage maar tikten het hout aan. 

Resultaten


CSI1* - 1.10*

In deze proef maar twee deelnemers, dus het was er op of er onder. Bjorn Vandenbossche en La Blanca Z (v. Larson) rijden een foutloze ronde, en dat was goed genoeg voor de overwinning. De Spaanse Beatriz Tamarit Sanches tikte namelijk met Primaghju de Nazca (v. Siego) een balk af. 

Resultaten