Chloe Vranken sterk in GP Sentower Park

Chloe Vranken sterk in GP Sentower Park

In de CSI2* GP 1.45m ging de overwinning naar Rossen Raitchev met Chester. Chloe Vranken werd knap vijfde. QUICK RESULT

1. Rossen Raitchev - Chester

2. Peter Moloney - Ornellaia

3. Gerrit Nieberg - Ben 431


Rossen Raitchev wint de proef met zijn Verdi TN-nazaat Chester. Hij rijd een foutloze barrage in 39.06. De Ier Peter Moloney en Ornellaia (v. For Pleasure) finishen nipt tweede met een tijd van 39.20. Gerrit Nieberg en BEn 431, een Sylvain-zoon raken de 40-seconden grens niet. Met hun tijd van 40.66 vervolledigen ze zo het podium. 

Dayro Arroyave springt met Qarmina de Greenbay Z (v. Qody de St. Aubert) net naast het podium. Hun foutloze barrage met een tijd van 40.76 levert een vierde plek op. Chloe Vranken sluit tenslotte de top vijf af met Emir de VY (v. Calvaro). Ze finishen foutloos in 41.90.


Ook Pieter Clemens springt in de prijzen. Door met Cuidam (v. Verdi) een foutloos basisparcours te springen, is hij een van de veertien combinaties die mag meedoen in de barrage. In die barrage tikt hij echter twee balken af, wat samen met een tijd van 52.77 een veertiende plaats oplevert. 

Ook Vincent Lambrecht springt met S & L Rocky nog net in de prijzen. Hij legt een foutloos basisparcours af met de Lamm de Fetan-zoon maar krijg een punt tegen voor tijdsoverschrijding. Hij wordt uiteindelijk achttiende. 


Resultaten