Celine Schoonbroodt-de Azevedo schittert in 4* Sharjah

Celine Schoonbroodt-de Azevedo schittert in 4* Sharjah

In de Verenigde Arabische Emiraten eiste Celine Schoonbroodt-de Azevedo een plek in de top tien op met Clinto T Z (v. Clintissimo Z). 

In Sharjah mochten de ruiters van de CSI4*-categorie zich vandaag voor het eerst op het toneel begeven. In de rubriek tegen de klok stonden de hindernissen op 1.45m hoog. Het beste Belgische resultaat kwam van Celine Schoonbroodt-de Azevedo. De amazone startte op Clinto T Z (v. Clintissimo Z) en had ruim zeventig combinaties als concurrentie. Het duo stelde niet teleur en eindigde foutloos met een tijd snel genoeg om achtste te worden. Een topresultaat!

Maar de winst was wederom voor Emanuele Gaudiano. Hoewel het een Italiaanse overwinning was, kleurde die ook deels Belgisch want Gaudiano stuurde de BWP'er Nikolaj de Music (v. Kannan) foutloos doorheen het parcours. David Will had ongeveer één seconde te veel op de klok staan om de Italiaan van de winst te kunnen houden en strandde op twee met Zaccorado Blue (v. VDL Zirocco Blue). De top drie was volledig met Mohamed Shafi Alremeithi en Caramba (v. Chin Win). 

Volledige uitslag