BWP'er Mr. Tac met Victor Bettendorf op het podium in Grote Prijs Wiesbaden

BWP'er Mr. Tac met Victor Bettendorf op het podium in Grote Prijs Wiesbaden

In de Duitse stad Wiesbaden werd vandaag de Grote Prijs van het CSI4* evenement gereden. De Belgische ruiters konden geen klassering afdwingen maar de paarden konden dat wel! De BWP ingeschreven Mr. Tac werd door Victor Bettendorf naar het zilver gereden. 

43 ruiters trotseerden het 1.50m hoge parcours van Duitse makelij. 

De winnende tijd van 32,60 seconden werd neergezet door Maximilian Weishaupt. De Duitser won voor eigen publiek in het zadel van Nexus (v. Nekton). Victor Bettendorf had met Mr. Tac, een BWP zoon van Non Stop, net geen seconde meer nodig om het parcours foutloos te voltooien en werd tweede. Jack Whitaker volgde hen op de voet en kwam amper tien honderdsten later over de eindmeet met Equine America Q Paravatti N (v. Quality Time TN). De laatste plek in de top vijf was voor Hans-Dieter Dreher met Cous Cous (v. Cachas). 

De Nederlandse eer werd hooggehouden door Willem Greve. Voor deze rubriek zette de Nederlander in op Highway M TN (v. Eldorado vd Zeshoek). De elfjarige hengst uit de stallen van Team Nijhof deed wat hij het beste kan en liet al het hout in de lepels liggen om te eindigen met een chrono van 34,35. Het duo kwam al als zesde aan de start maar meteen werd duidelijk dat ze hun plekje bovenaan niet zouden moeten opgeven. 



Volledige uitslag