BWP'er Jus d'Orange van 't Bisthof wint in Deense Aarhus

BWP'er Jus d'Orange van 't Bisthof wint in Deense Aarhus

Ook in het Deense Aarhus wordt er gesprongen dit weekend. In de CSI2* 1.40 wint Jacob Hellström, met BWP'er Jus d'Orange van 't Bisthof.

CSI2* 1.40

Jus d'Orange van 't Bisthof is een Chopin van het Moleneind-zoon. Jacob Hellström stuurt hem naar de overwinning in de twee fasen-proef. Ze blijven voor de Duitser Andreas Ripke met Coranos (v. Coronas 2) en de Ier Shane Carey met Detroit (v. Diamant de Revel). 


CSI2* 1.35

Christian Jansen en Madea (v. Heartbeat) zetten de snelste foutloze ronde neer. Ze blijven als enige combinatie onder de 60 seconden. Lars N Pedersen volgt met Boegegaarden Gladiola (. Voegegaardens Grafs Stakkato) op de tweede plaats met een tijd van 60.68. Het is Shane Carey die in 60.73 over de finishlijn komt en zo met Ringwood Cassero (v. Casall) de derde plaats opeist. 


CSI1* 1.30

Ebba Falkenklev en Didit (v. Santa Crus VDL) kapen de overwinning weg voor de neus van Stine Cassoe met Cleyton VH (v. Clinton). Het is Jill Andersson met Cumlan (v. Cardento) die de top drie vervolledigt. 


CSI1* 1.20
Sandra Lovas wint de proef met Deauville, een KWPN-gefokte nazaat van Numero Uno. Kit Moller Pedersen volgt met Moellgaards Comtesse (v. Corratus). Jef Paw Nielsen sluit ten slotte de top drie af, dit doet hij met Colorado-nazaat Blacks Colluna. 


Alle resultaten