Bradt oppermachtig in Halkin Stables

Bradt oppermachtig in Halkin Stables

In Halkin Stables stond er deze week met #JumpingSMS een drukke agenda op de planning. Op vrijdag werd een 1m15 rubriek gesprongen die gewonnen werd door Davy Kesteloot. Hij hield de nul op de teller in het zadel van Chivas Regal Du Val Fleuri (v. Che Diamant Z) en klokte af in 34,27 seconden. 

Stephanie Steenssens nam met Casper van het Broekdal (v. Definitief) de tweede plaats voor haar rekening. Zij sprongen eveneens een foutloze omloop en klokten af in 34,80 seconden. Hiermee bleven ze Pedro Nolasco en Lafayette voor die met Diabeau (v. Randel Z) op de derde plaats eindigde. 

Oscar van den Berghe (Gucci) en Femke De Graaf (Davinci HC Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10 zaterdag

Op zaterdag werd het 1m10 gewonnen door Merel Diependael. Zij kon met Fara van de Achterste Grobben (v. Winningmood vd Arenberg) de nul behouden en finishte in 27,29 seconden. Thibaut Behaegel en Jellybean ten doorn (v. Royal Earl du Chabus) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 27,63 seconden. Paul De Stoop en Mon Ami (v. I'm Special de Muze) eindigden op de derde plaats.

Florence de Brabander (Geronimo vh Landjuweel) en Svitiana Vinnichenko (Mister White vd Heffinck) eindigden op de vierde en vijfde plaats.

1m10 zondag

In het 1m10 op zondag was Quinten Bradt oppermachtig. Hij nam zowel de eerste als de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats rekende hij op Gaby (v. Domingo); voor de tweede plaats haalde hij Ugo du Manoir de Clavier (v. President) van stal. Estee Bomere en Helios van't Hemelszoet (v. Catwalk vd Helle) volgden op de derde plaats.

Ulrike Debrabandere (Nike) en Sam Van Den Abeele (Peche van de Mispelaere) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor de resultaten