Boris Mauroy klasse apart in Gesves

Boris Mauroy klasse apart in Gesves

De Gold League wordt deze week in  Gesves verreden. In het hoofdnummer op vrijdag  sprong Boris Mauroy met Nimbus vd Donkhoeve naar de winst. Het duo bleef als enige foutloos onder de 61 seconden.

Mauroy en de 10-jarige zoon van Carrera VDL verwezen zo Mike Van Olst met Comme Elle Faut ODTH Z (Comme Il Faut) naar de tweede plaats. Michael Wattiez vervolledigde de top drie in het zadel van Jolie de Papignies (D'Artagnan van Schuttershof). 

Het paar werd opgevolgd door Killian Norris die met O'Neill van 't Heike (Scendix) voor bleef op Jerome Hennau met Manhattan Quality (Nonplusultra*Alia).

Eerder hield Pascal Van Laethem de concurrentie achter zich in de 1.30m rubriek in het zadel van Faul-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut). De 12-jarige vos werd eerder nog op het hoogste niveau uitgebracht door Gregory Wathelet. Op het podium volgde Jean De Grande met Igor De Vauxelles (Nonstop) voor Antoine Goffin met Icarus van 't Hof van Eversem Z (Iron Man Van 't Meulenhof).

De eerdere 1.20m rubriek kwam op naam van Guillaume Henaut die in het zadel van Mexsica Van de Rhamdia Hoeve (Tonixe) voor bleef op Laurence Baudoux met Jubilee De Rosseignies (Quickly de Kreisker).

Volledige uitslag