Bo Fievez grijpt haar eerste nationale Grand Prix titel in Wuustwezel

Bo Fievez grijpt haar eerste nationale Grand Prix titel in Wuustwezel

De West-Vlaamse amazone, Bo Fievez heeft haar eerste nationale Grand Prix zege op naam. Afgelopen weekend reed Fievez naar de winst in de 1.40m Silver Grand Prix bij JV Horses. Na een barrage met zeven sprong Fievez met haar 12-jarige Kwinten Van de Mispelaere (Equistro) met één springfout naar de winst.

In de 1.40m Grand Prix was het duo net geen seconde sneller dan Oost-Vlaming, Benjamin Pieters met onder het zadel de achtjarige Okinawa van de Meerhoeve (Dieu-Merci van T&L).  Marilyn Vorsselmans vervolledigde de top drie met de zoon van Numero Uno, Jacobus.

Net buiten de top drie strandde organisator, Jan Vermeiren op de vierde plaats. Op de rug van Oakley Van Dorperheide (Elvis Ter Putte) bleef Vermeiren, Katrien Nijs met Loulou d'Avifauna (Bamako de Muze) voor.

Pieter Van den Bergh schittert in 1.30m 

Eerder won Pieter Van den Bergh de 1.30m rubriek met de sBs-merrie, Happyness Van De Kapel (Bentley van de Kapel). Nicolas Rombouts volgde met Fuptric Van Beek (Diarado) voor Dieter Vermeiren met onder het zadel Half a Million 111 Z (Her Senaat 111).

Alle resultaten