Bjorn Vandenbossche trapt indoor seizoen af met winst

Bjorn Vandenbossche trapt indoor seizoen af met winst

Afgelopen weekend werd het indoor seizoen goed ingezet door Bjorn Vandenbossche. In de New Flandria Ranch snelde de West-Vlaming met Juristo van het Hagenhof (Elvis ter Putte) naar de winst in de 1.30m hoofdrubriek.

Van den Bossche en de 12-jarige ruin uit de fokkerij van Kamiel van Bunder bleven voor op Niki Geenens met onder het zadel Mc Guyver Van 't Ruytershof. De Oost-Vlaamse volgde zichzelf op in het zadel van Ocean Blue van de Wareslage.

Net buiten het podium volgde Melanie Deloof op de rug van Lupitrella. Bjorn Vandenbossche haalde eveneens de vijfde plek, met Cjoxx onder het zadel.

Eerder won Niki Geenens met Helios van de Spelonckhoeve de 1.20m proef. Op het podium volgde Marc De Brabandere met Mien voor Tom Verduyn met Nueva Epoca de Regor.

Ook in de 1.10m rubriek hield Niki Geenens de concurrentie achter zich. Geenens won met Gazelle van de Vaelenberg voor Sophie Vanhoutte met Diaz Van't Hoveke. Estee Bomere en Moon vervolledigden het podium.

Op zondag won lokale amazone, Ayla Heymans de 1.15m hoofdrubriek met onder het zadel de Deiseter-nazaat, Louis DC. Olivier Verhaege volgde met Kingston van de Zwartstok voor Sarah Thiers met Diva Cassina.

Uitslagen