Birthe Goossens scoort sterk bij Manege M&M Breugelhoeve

Birthe Goossens scoort sterk bij Manege M&M Breugelhoeve

Afgelopen weekend werd de eerste indoor jumping wedstrijd bij Manege M&M Breugelhoeve georganiseerd. In de 1.30m hoofdrubriek wist slechts één combinatie de twee omlopen zonder fouten af te werken. Birthe Goossens snelde zo naar de winst met haar eigen 14-jarige Hope vd Bakkershoeve.

Eerder won Goossens al voor het tweede jaar op rij het 1.30m Gouden Laars criterium. Samen met de dochter van Thunder vd Zuuthoeve bleef Goossens Sarah Daems met de sBs-merrie, Chocolate Frost (Ewout van de Kleine Roost) voor. Het podium werd afgewerkt door Lander Swinnen met onder het zadel Quaprice Van 't Rietveld.

Net buiten het podium stelde Birthe Goossens zich nogmaals op in de prijzen. Goossens volgde op de vierde plek met onder het zadel Nando vd Bisschop. De top vijf werd afgewerkt door Mathias Verheyden met de 10-jarige ruin, Lincoln van 't Heike.

Eerder snelde Lisa Ceunen naar de winst in de 1.20m proef. Ceunen en Alien drum u van het Juxschot bleven als enige foutloos onder de 31 seconden.  Kaat Pluymers volgde op het podium met Cheyenne van de Berkenen Z. De derde trede kwam op naam van Lander Swinnen met Livingstone E.