Ben Thiry grijpt Z-winst in Boutersem

Ben Thiry grijpt Z-winst in Boutersem

Ook het LRV seizoen is in volle gang. Afgelopen weekend trokken de Brabantse LRV combinaties richting Boutersem. Daar hield Ben Thiry de concurrentie achter zich in de klasse Zwaar. Als enige wist hij het hout in de lepels te houden met Nambino van de Guldennagel Z (Numero Uno x Coronado).

Op het podium volgde Eline Lopes met onder het zadel Nette van Kattebeek (Darco), voor Lien Lemmens met Korrado van het Goorboshof (Breemeersen Adorado). De twee duo's werden opgevolgd door Stijn Craessaerts die de vierde plaats innam.

In het zadel van de Cicero Z van Paemel-merrie, Hamira van het Roelhof bleef Craessaerts, Sander Torsin met Dana van de Waai Z (Deauville de la Vie) voor.

In de klasse Midden wist Jo Thiry de concurrentie achter zich te houden. Thiry won met Nelle van 't Maailand (Falco) voor Rob Holsbeek met Pam. Het paar verwees zo Brecht Buryninckx met Irish van't Elzenhout naar de derde plaats.

Eerder won Juul Mertens de klasse Licht met Helios M. Mertens en Helios namen eerder meermaals deel aan de LRV Eventing wedstrijden.

Uitslagen