Aurelie Deloof wint de klasse Zwaar bij het outdoor springen van LRV Ardooie

Aurelie Deloof wint de klasse Zwaar bij het outdoor springen van LRV Ardooie

Vorig weekend kwamen de LRV-ruiters in actie voor het outdoor springen in Ardooie. De klasse Z hoofdrubriek over een hoogte van 1m30 werd gewonnen door Aurelie Deloof. In een barrage van vijf deelnemers vloog zij naar de overwinning. 

Aurelie Deloof zat in het zadel van Ito. In de barrage liet het duo niets aan het toeval over en ze vlogen door de finish in een tijd van 31,99 seconden. Dat was ruimschoots genoeg voor de overwinning. Sterker nog, het was bijna zes seconden sneller dan de nummer twee, Tijs Vanhevel. Die reed Melite Van't Bergenhof naar de tweede plaats in 37,81 seconden. 

Op drie zagen we Matthias Vancouillie in het zadel van Idefix van de Vancoohoeve. Zij bleven Louis Strubbe en Contiga voor, die vierde werden. Stijn Colman nam met Laluna van 't Zaveleinde de vijfde plaats voor hun rekening. 


Klasse M 

Anne-Sophie Noppe kon de 1m20-rubriek op haar naam schrijven na een barrage van tien deelnemers. Dat deed ze met Naline van't Zorgvliet in een tijd van 31,90 seconden. Zo bleef ze nipt voor op Justine Defour, die tweede werd met Galaxi III in een tijd van 32,49 seconden. 

Tom De Vlamynck en Milo van De Spijker sprongen naar de derde plaats. Youri Vandamme (Molly Van't Poezelhof) en Lennart Demarez (Havana van de Bosbeek) vervolledigden de top vijf. 


Klasse L 

De 1m10-proef werd gewonnen door Edouard Noppe en Elegance "F" na een barrage van maar liefst 25 deelnemers. Het duo won de proef in een tijd van 30,88 seconden. Zo bleven ze bijna twee seconden voor op Jolien Demeyer, die tweede werd met Mika van t Landouwehof. Jana Gyssels sloot met Quatorze van de Sysloberg de top drie af. 


Klik hier voor alle resultaten.