Arnaud Gaublomme en Tournelle Cover scoren in Dilbeek

Arnaud Gaublomme en Tournelle Cover scoren in Dilbeek

Op zaterdag kwamen ook de nationale springruiters aan de start tijdens de Silver League in Dilbeek. In de 1.35m hoofdrubriek hield Arnaud Gaublomme de concurrentie achter zich. Gaublomme sprong naar de winst met de negenjarige Tourelle Cover Z (Toulon).

In de 1.35m hoofdrubriek bleef Gaublomme met de dochter van Toulon, minder dan een halve seconde voor op Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut met onder het zadel de 11-jarige Lambada D. Mike Van Olst werkte de top drie af op de rug van de zevenjarige Comme Elle Faut ODTH Z.

Net buiten het podium strandde lokale springruiter, Christophe Vanderhasselt op de vierde plaats. In het zadel van de BWP-ruin, Opportunity Vitseroel (Elvis ter Putte) bleef Vanderhasselt, Bert Panneels met Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) voor.

Christophe Vanderhasselt & Manon De Corteverzamelt prijzen

Eerder sprong Vanderhasselt naar de eindzege in de 1.25m rubriek. Samen met de eigen gefokte zoon van Diamant de Semilly, Pilgrim Vitseroel, bleef Vanderhasselt net geen drie seconden voor op Paulien De Pauw met de 13-jarige Daiquiri Droeshout (Tenor Manciais). De top drie werd afgewerkt door Mike Van Olst en Kornets Touch W (Cornet Obolensky).

De eerste winst van de dag kwam op naam van de jonge amazone, Manon De Corte. In het zadel van de eigen gefokte Di O Neilla DC Stables Z (Denzel van 't Meulenhof) bleef De Corte, Wout Dejaeghere met Hilton Lady en Thierry Vis met Nice Horta voor.

Alle uitslagen