Anouk De Proft onverslaanbaar in Aalter

Anouk De Proft onverslaanbaar in Aalter

In Aalter kwamen de Oost-Vlaamse regionale springruiter afgelopen weekend aan de start. Op de HROV wedstrijd wist de jeugdkampioene van 2018,  Anouk De Proft de uiteindelijke winst op haar naam te schrijven.

Samen met Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel) bleef De Proft nipt voor op springruiter-aan-huis, Maxim Godecharle met onder het zadel Una van 't Lindenhof z (Udarco van Overis). Het HROV Grand Prix podium werd afgewerkt door Frederik De Donder met Finesse van de Sneppe Z (H&M d'Arco ter Linden). 

Net buiten het podium sprong de West-Vlaming, Thomas Thometcheck op de vierde plek met K-Junior William. Thometcheck volgde zichzelf op met Emona RV.

In de 1.20m rubriek hield Laurens Bogaert de concurrentie achter zich. Samen met de 10-jarige Don Juventus van de Reynaert (Bamako de Muze) bleef Bogaert Vincent De Vlieger voor. Op de rug van Flying Picasso werd De Vlieger opgevolgd door Melissa Rocher met Comme Si Comme Sa.

Thibaut Behaegel is de laatste weken sterk bezig en zet die trend verder. In de 1.15m proef sprong de West-Vlaming naar de winst met Verdine. Ivo Van Gucht volgde op de tweede plek met Merea van de Elshoeve voor Laura Saelens met Femme Fatale LV Z.

Vincent De Vlieger en zijn Flying Picasso wonnen wel de 1.10m proef.

alle resultaten