Anouk de Proft eist GP-zege op in Dilbeek!

Anouk de Proft eist GP-zege op in Dilbeek!

In totaal wisten vijf combinaties zich te kwalificeren voor de 1.25m regionale Grand Prix van Dilbeek. Na afloop stelde Anouk de Proft zich op de hoogste trede van het podium op. De Proft snelde met ruime voorsprong naar de winst, in het zadel van BWP-ruin, Monaco du Chablis (Norton d'Eole).

De Proft en haar ruin, uit de fokkerij van Johnny Vervliet bleven ruim één seconde voor op Pieter Van den Bossche met Rithrasse van Strijtem (Mithras de Regor). Op de rug van de BWP-merrie verwees hij Virginie Wauters met Dior Z (Diamant de Semilly), naar de derde plaats.

Net buiten de top drie volgde Xander Lamberts in het zadel van Opium Van De Caloomeerchen (Elvis ter Putte), voor Muriel Dens en Hattrick (Diamant De Semilly).

Girlpower tekent uitslagen!

Eerder hield Elisha de Vos, Anouk De Proft van de winst in de 1.15m rubriek. Op de rug van haar eigen Jonker van Sombeke (Toulon) was de amazone ongeveer één seconde sneller dan De Proft met de 15-jarige Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel). Pytha Noël vervolledigde de top drie in het zadel van de 14-jarige BWP-ruin, Krunchy D'Ockeghem (Cloud).

In de 1.10m ponyrubriek won amazone, Nena Peeters met Nordic Walker DMC (Machno Carwyn). Het paar bleef foutloos voor op Charlotte Blevi en Wonder v de Loensdelle (Amor DJ). Met één springfout, maar de snelste chrono, vervolledigde Gabrielle van Setten de top drie, in het zadel van Fergal (De Mensinghe's Rinaldo).

Alle uitslagen