Annelies Van Looveren en Marijke Vanhombrouck winnen bij zesjarige dressuurpaarden

Annelies Van Looveren en Marijke Vanhombrouck winnen bij zesjarige dressuurpaarden

De SBB-Competitie voor Jonge Paarden in Broechem (locatie HC De Moervelden) gaat in de geschiedenisboeken van LRV! Het is de eerste officiële wedstrijd van LRV, na een gedwongen stop van meer dan acht (!) maanden. Dat er fijne paarden, mooie sport en een gemoedelijke sfeer te beleven was, schrijven we er in hoofdletters bij. #beleefLRV heeft Corona en Rhino overleefd. Dat de jonge talenten als eerste in de wedstrijdring mochten, is misschien wel symbolisch. Ze zijn de beste garantie voor de toekomst.

Bij de zesjarige dressuurpaarden was de zege in de Open-reeks voor President van ’t Kiezelhof. Deze zoon van San Amour II (v. Sandro Hit) en de merrie Blanka (Don Renoir x Wendekreis) van fokker Ludo Janssens stapte, draafde en galoppeerde overtuigend door de ring onder het zadel van Annelies Van Looveren van LRV Meerhout. Mieke drees reed Prettywoman van de Kempenhoeve (Quarterback x Stedinger – fokker: De Kempenhoeve bvba.) naar plaats twee. Met Konstantin C&G (v. Charmeur) pakte Mieke ook brons.

In de LRV-reeks was het goud voor Marijke Vanhombrouck van LRV Zoutleeuw met Kingstone (Firestone x Rhodium). Jef Van Hoeck (LRV Sint-Lenaarts) reed Pedro van ’t Laarhof (Negro x Special Agent Amour – fokker: Jozef Van Laerhoven) naar de tweede plaats. Nele De Haes (LRV Zoutleeuw) en Bellerose V.L. (v. Belissimo) reden naar brons.

In de reeks Vijf-jarigen Open was het goud voor Dominique Rombouts met Lago Maggiore (Franziscus x Olivi). In de LRV-reeks reed Els Van Den Boagert (LRV Hingene) overtuigend naar een eerste plaats met Lavita I.K. (Georges Clooney x Jazz). Bij de vierjarigen was er in de Open-reeks goud voor de BWP-er Ruillee Ter Dieschoot (Sandro Hit x Florestan – fokker: Peter Corty). In de LRV-reeks ging het goud naar My Indian Dream SVB (Indian Rock x BMC Roman Nature – fokker: Steve Van Bambost) onder het zadel van Evelien Neven.

bron: © LRV - F. Archief