Ann-Florence Noppe blijft Koen Cerpentier voor in Lo-Reninge

Ann-Florence Noppe blijft Koen Cerpentier voor in Lo-Reninge

Op het LRV Tornooi in Lo-Reninge wist Ann-Florence Noppe afgelopen weekend de concurrentie achter zich te houden. De hoogste rubriek draaide uit op een herkansing met zes combinaties. Slechts twee combinaties werkten het verkort parcours foutloos af.

Samen met Elegance "F" (VDL Oramé) sprong Ann-Florence Noppe naar de wist. Het paar bleef zo Koen Cerpentier met zijn eigen gefokte Mikado van d'Abelendreef (Eldorado van de Zeshoek) voor. Het podium werd afgewerkt door Tijs Vandenberghe met Gamine v't Stekje (Cicero Z Van Paemel).

Net buiten het podium sprong Robin Dupon op de rug van Jamay van de Roterijhoeve naar de vierde plaats terwijl Femke Vercauteren met Ishtar van de Rhamdia Hoeve de top vijf afwerkte.

In de klasse Midden sprong Bram Heindryckx met Haya de Brinco (Lupicor) naar de winst. De combinatie werd opgevolgd door Pro-dhm amazone, Auri Callewaert met V De Vie. Siska Lannoo werkte de top drie af met Javeline.

In de reeksen Lichte sprongen Phaedra Polfliet met Oraline van Prinsenveld en Geert Storme met Nauwsika van de Pereboom naar de winst.

Alle resultaten