Anke Meersman maat te sterk bij Bomaco

Anke Meersman maat te sterk bij Bomaco

Zaterdagavond was Anke Meersman de ongenaakbare winnares bij Bomaco. In het zadel van Jurist A Van de Nachtegaele liet enkel zij het hout onaangeroerd. 

In de hoofdrubriek stonden de hindernissen op 1.20m hoogte. Anke Meersman zorgde op Jurist A Van de Nachtegaele voor de enige foutloze ronde en zette zich zonder tegenspraak op één. Sarah Dubois had op Balzan een snellere tijd maar een springfout gooide roet in het eten. De derde plaats was voor Ali Zayed op Gyanolga. Alice Gilson werd met Fonzi D'Archonfosse vierde, Bryan Dufresne volgde met Doina op vijf. 

Rubriek 1.10m

In de op één na hoogste rubriek werd Daisy Polspoel tot tweemaal toe van de overwinning gehouden. In het zadel van Chaconne finishte de amazone in 37,52 terwijl ze dat met Portolino van de Notelaar in 38,87 deed. Maar nog één iemand was beter: Maya Degeeter stopte de chrono met Kansas Amazone op 36,23 en ging met de overwinning aan de haal. 

Sandra Willocx werd vierde op Louisiana de Wiqui, Jessy Vermeiren was met Geraldine van de Heide goed voor vijf.

Zondag

Op zondag was Bo Casseau de beste over 1m. Op Firenze hield ze Lisa oor Fikri Deckx achter haar die met Caligiuri tweede werd. De derde plaats was voor Belle Verbeke met Sans Tout. Op vier zagen we Lien Eeckelaers met Courclough Drum Z gevolgd door Elisha De Vos met Kelly Ville Centaur. 

Rubriek 90cm

Diezelfde De Vos zette zich zonder moeite op één en twee in de rubriek over 90cm. Met Parodie van T&L was de amazone de beste, Givana van de Kornelishoeve zorgde voor het zilver. Dimas Verlinden kreeg brons op Bellys van het Geinsteinde. Lien Eeckelaers werd hier nog eens vierde met Courclough Drum Z, Belle Verbeke sprong met Shumani naar vijf. 

Pony's 

In de hoofdrubriek voor pony's schreef Joeline Faut de overwinning op haar naam met Tibi Castri. Tesse Geboers volgde op enkele honderdsten met de tweede plaats voor Swarovski. Het podium was volledig met Jitske Van den Eynde en Joly's Neymar op drie. Neil Vermeir zagen we op vier met Koetsiershoeve Big Joy voor Hannelore Thomas met Sidan van Prinseveld op vijf. 

In de 90cm voor pony's domineerde Tesse Geboers de rubriek maar was het Lio De Raedemaeker die met Precious won. Geboers werd zowel tweede als derde en greep met Swarovski zilver, K Hosta volgde met brons. Hannelore Thomas mocht hier de vierde plaats innemen met Sidan van Prinseveld, Margot Drobé reed Luca Hoppenhof's naar de vijfde plaats.

Alle resultaten