Amber Goethals schrijft Z-winst op naam in Lokeren

Amber Goethals schrijft Z-winst op naam in Lokeren

Afgelopen weekend verzamelden de Oost-Vlaamse LRV combinaties in Lokeren. In de klasse Zwaar hielden vier combinaties het hout in de lepels tijdens de ultieme barrage. Amber Goethals schreef de winst op naam met Kosmic Black Ice vd Bucxtale.

In het zadel van de 11-jarige zoon van Ogano Sitte bleef het Goethals nipt voor op Koen De Nijs met Mister Q Van de Stationshoeve (Echo van 't Spieveld). Het podium werd afgewerkt door Gert Geeroms met de Kannan-nazaat, Ellipse de Lezellec.

Net buiten het podium strandde Philip Van Duyse met Grosso Modo op de vierde plaats. De snelste chrono kwam op naam van Stef Robberecht met Duro Van Hof Ter NAillen. Het paar sprong één balk uit de lepels, en strandde zo op de vijfde plaats.

In de klasse M kwamen drie duo's aan de start. Caitlin Vertongen hield als enige het hout in de lepels. Samen met Liberty Van 't SAS (Edjaz van 't Merelsnest) bleef Vertongen, An Verheyen met Hevita voor. Lisa Lippens volgde met Farella-II als derde starter in de barrage op de laagste trede van het podium.

Franco Kilian won de Klasse L in het zadel van Quintus van 't MArtendonkerf.

Alle resultaten