Aaron Tijskens klasse apart in Opglabbeek

Aaron Tijskens klasse apart in Opglabbeek

In het Sentower Park werd er afgelopen weekend ook nationaal gesprongen. In de 1.30m Grote Prijs snelde Aaron Tijskens naar de winst met Hurricane (Untouched).

In een vierkoppige barrage bleef Tijskens met de 11-jarige ruin als enige foutloos. Jessica D'Errico volgde met de negenjarige Nice As Twice v Berkenbroeck Z (Nonstop) op de tweede plaats. Het duo noteerde de snelste chrono maar sprong één balk uit de lepels. Het podium van deze 1.30m Grote Prijs werd afgewerkt door Sven Dehner met de zevenjarige Casaro (Casiro).

Net buiten het podium strandde Hebe de Maeyer met Flash (Warrant) op de vierde plaats voor Julien Macédoine met Cassarino Z (Cassaro Z).

Eerder op vrijdag verzekerde Jessica D'Errico het beste Belgische resultaat. Jip Grootegoed won de hoofdrubriek met Gracia (Calvino Z) voor Jessica d'Errico en Nice As Twice V Berkenbroeck Z (Nonstop). Edwin Franco vervolledigde de top drie in deze 1.30m rubriek met Desperado Z (Der Senaat).

Op zondag hield Chloe Hoste de concurrentie achter zich in de 1.20m proef. Samen met Valériane de Moyon (Calypso de Moyon) verwees de Belgische amazone, Lynn Van Lierop met Quite van Koekshof (Elvis ter Putte) op de tweede plek voor Florence Pasque met Faondor des Roses.

Alle resultaten