Wereldtop verzamelt deze week in Waregem

Wereldtop verzamelt deze week in Waregem

Deze week trekt de wereldtop van de springsport naar de paardenstad van Vlaanderen Waregem. Vanaf donderdag 26 september tot en met zondag 29 september staat er internationale springsport op de agenda. 

De internationale wedstrijd wordt gecombineerd met BWP rubrieken voor jonge springpaarden, een leuk standendorp, gezellige catering en uiteraard enkele show spektakels.

"De toegang blijft gratis," klinkt het bij de organisatie. "Anders als vorig jaar hebben we ons nog meer gefocust op de beleving van de sport. Zowel voor de deelnemende ruiters als voor het talrijke publiek dat we mogen verwelkomen."

Internationaal zullen voor België oa. Zilveren medaille winnaar van het BK, Pieter Clemens aan de start komen. Ook voormalig Belgisch kampioen, Dominique Hendrickx neemt de start op een vijfsterren niveau. De Belgische driekleur zal verder vertegenwoordigd worden door Wilm Vermeir, Frédéric Vernaet, Zoe Conter, Gilles Thomas, Gudrun Patteet, Thibeau Spits, enz. op een vijfsterren niveau.

Internationaal komen verder oa. ook Jan Claeys, Geoffrey Cobbaut, Jean-Christophe de Grande,  Karline de Brabander, Damien Haelterman, Thibault Huyvaert, enz. aan de start.

Alle info over het evenement: Waregemhorseweek.be
Internationale selecties Waregem: Klik hier