Vlot een warme zomer door met Result Equine

Vlot een warme zomer door met Result Equine

Elke ruiter verlangt naar mooi weer als de outdoors voor de deur staan. Niks zaliger dan rijden in je korte mouwen onder een stralende zon! Maar voor je paard betekent dat extra warmte die hij moet kwijt kunnen, waardoor hij meer zal zweten bij het presteren. Naast supplementen voor sterke en gezonde spieren en gewrichten, heeft Result Equine ook precies wat je zoekt voor een warme zomer!

Als je paard zweet verliest hij vocht, waarin de verhoudingen in zijn lichaam veranderen. Onder andere natrium moet opnieuw worden aangevuld. Natrium zorgt voor de juiste vochthuishouding in het lichaam en regelt de zuurbase balans. Met de R – LYTES LIQUID van Result Equine vul je de ontstane tekorten opnieuw aan. Naast de reguliere chloriden voegt Result Equine ook nog twee andere belangrijke stoffen toe, die nog meer zorgen voor een optimaal en snel herstel van je paard zijn waarden.

Met R – P LESS SPORT kun je je paard ook gaan voorbereiden op een druk (en warm) weekend. Met dit supplement ondersteun je zowel de spieren als gewrichten van je paard met zicht op een komend wedstrijdweekend. De toegevoegde Boswelia zorgt ervoor dat je paard kan blijven presteren, maar ook verschillende vitaminen en mineralen help om fit te blijven, met gezonde spieren en gewrichten.

Meer weten of nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Kijk dan zeker wat Result Equine nog allemaal te bieden heeft!