Jumping Waregem is klaar voor vijf weken topsport

Jumping Waregem is klaar voor vijf weken topsport
Het team van Jumping Waregem kan trots melden dat hun eerste event van 2017 doorging op 30 april en 1 mei. Opnieuw een topper van formaat want niet minder dan 630 combinaties mochten proeven van de eb -en vloedpiste op Sport Vlaanderen te

Waregem. Vele supporters en sympathisanten kwamen hen aanmoedigen, waaronder ook het College van Burgemeester en Schepenen van Stad Waregem.


De formule van gratis inkom slaat aan want vele gezinnen vinden de weg naar Jumping Waregem. Vooral kinderen lijken te genieten van onze mooie sport! Eens te meer “Waregem Paardenstad”!!!


Op maandag 1 mei had het team onder leiding van voorzitter Kristof Callens nog een ‘specialleke’ voor de aanwezigen. Niemand minder dan Michael Whitaker kwam het team ondersteunen en deelde spontaan mee dat hij naar Waregem kwam omdat hij het een

schitterende jumping vindt waarbij iedereen zich kan bekwamen. Hij beloofde om nog terug te komen! Op de foto herkend u een deel van Team Jumping Waregem samen met de heer Whitaker. Michael Whitaker heeft een carrière om U tegen te zeggen, “Het was zeer fijn mijn vriend te mogen begroeten”, zei voorzitter Callens nog!


De kalender van Jumping Waregem vzw ziet er als volgt uit:

- 25 mei: Dressuur WVUR

- 27 & 28 mei: Jumping WVUR

- 3, 4 & 5 juni: Jumping WVUR

- 1&2 juli: Jumping WVUR

- 26&27 augustus: Jumping WVUR