Equine Care Group genomineerd voor titel Scale Up van het Jaar

Equine Care Group genomineerd voor titel Scale Up van het Jaar

De economische impact van de paardensport krijgt meer en meer erkenning van de mainstream. Nu ook sinds buitenlandse investeerders de weg gevonden hebben naar de sector in België. Meer bepaald, Equitom.

Tom Mariën en zijn kliniek vormen voortaan een onderdeel van een samenwerkingsgroep, bijgestaan door een investering groep, genaamd de Equine Care Group. Een conglomeraat van verschillende klinieken, zoals ook de Bosbeek, en verder ook artsen en deskundigen. Het doel is de dierengeneeskunde in België naar een ongezien niveau te brengen en deze kennis dan later ook in te zetten in het buitenland.

De zware investeringen en gepaarde schaling zijn de mainstream niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo maakt Mariën nu kans op de titel: "Scale-Up van het Jaar." Dinsdag avond wordt tijdens de 28ste editie van Onderneming van het Jaar het antwoord bekend.

De paardenklinieken van de Equine Care Group nemen het op tegen de simulatiesoftware voor hartchirurgie van Feops of het digitale boukhoudplatform Silverfin.