Van Gin Flip de Muze tot opvolger Ermitage Kalone, beloftevolle goedgekeurde hengsten bij Equbreeding.auction

Van Gin Flip de Muze tot opvolger Ermitage Kalone, beloftevolle goedgekeurde hengsten bij Equbreeding.auction

Het is aftellen geblazen voor de 2e LIVE & ONLINE veiling van Equbreeding.auction. Het team van het Belgische veilinghuis weet alvast uit te pakken met een schitterende collectie. Fenomenaal kan je de collectie zelf noemen, onder andere 4 gekeurde hengsten! Volgende week dinsdag, 12 september is het zover!

Uitblinker bij de goedgekeurde hengsten is zonder meer de belofte van de jonge hengsten: Gin Flip de Muze! Deze zesjarige hengst maakte de afgelopen jaren furore met Vicky Van de Poel in het zadel. De hengst drukte ondertussen ook al zijn stempel op de fokkerij met beloftevolle nakomelingen!

Ook de winnaar van de Belgian Stallion Competition: El Cid z wisselt volgende week  ( 12 september) van eigenaar. De jonge hengst  liet zich dit jaar alvast opvallen en kroonde zich zo tot winnaar van de hengstencompetitie.

Uitblinker is eveneens de gekeurde, 5-jarige broer van Dominator 2000 Z; Formidable 2000 Z. Deze goedgekeurde hengst heeft niet alleen zijn pedigree mee, maar ook de looks en technique!

Uit de moederlijn van Ermitage Kalone, is de Emerald-zoon, Il Vient de Ceran als goedgekeurde hengst een meerwaarde voor je stal!

Ontdek de volledige collectie HIER
Kan je er niet LIVE bij zijn? Dan bied je gewoon mee online, na GRATIS registratie