Uniek stuk paardenparadijs in Kalmthout: Hippisch complex op ca. 3,5ha

Uniek stuk paardenparadijs in Kalmthout: Hippisch complex op ca. 3,5ha

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde paardenluxe! Een uniek stukje paradijs voor paardenliefhebbers wacht hier op jouw ontdekking. Deze hypermoderne manege, gelegen in het pittoreske Achterbroek te Kalmthout, is nu beschikbaar voor jou om te bezitten – een niet te missen kans!

Dit exclusieve hippisch centrum is gelegen op een indrukwekkend terrein van maar liefst 35.000 vierkante meter en wordt omringd door weelderig agrarisch groen. Een vrijstaande villa, gebouwd in een verfijnde landelijke stijl, siert het terrein en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Stap binnen in een wereld van ultiem comfort en luxe voor zowel mens als paard. De villa biedt een bewoonbare oppervlakte van 326 vierkante meter en is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een alarminstallatie, camerabewaking, geothermische verwarming via een warmtepomp en een modern ventilatiesysteem. De villa biedt alle gemakken die je kunt wensen, inclusief een riante woonkamer met een gezellige haard, een elegant ingerichte eetkamer met uitzicht op de zuidwestelijke tuin, en een keuken waar de hartstochtelijke hobbykok zich volledig kan uitleven. De master bedroom verwent je met een eigen dressing en een badkamer voorzien van een bad en inloopdouche. Twee extra slaapkamers bieden ook een privé-dressing en een badkamer met douche.

Maar dat is nog niet alles! Het echte hoogtepunt van dit prachtige landgoed is het hypermoderne hippisch complex. Hier wacht een waar paardenparadijs op jouw geliefde viervoeters. De enorme binnenpiste met geopad en eb en vloed biedt een comfortabele omgeving om je paarden te trainen. Daarnaast zijn er maar liefst 25 luxueuze stallen, elk uitgerust met ramen, zadelkamer, dekenruimte, solarium, douche, voederkamer en apotheek. Ook zijn er drie buitenpaddocks, vijf weides en een overdekte longeerpiste, zodat je paarden in alle vrijheid kunnen bewegen en genieten van de buitenlucht.

Hier krijgen paarden de koninklijke behandeling die ze verdienen! Het drinkwater wordt altijd verwarmd om comfort te garanderen, terwijl schuilhokken in de weiden beschutting bieden in alle weersomstandigheden. Alles is perfect vergund en er is zelfs de mogelijkheid om de binnenpiste uit te breiden naar 60 meter.

Dit buitengewone complex is nu beschikbaar voor jou, met een prijskaartje dat de uitzonderlijke kwaliteit weerspiegelt. Als paardenliefhebber zul je hier zeker je hart verliezen aan de ongeëvenaarde faciliteiten en aandacht voor detail.

Dus, als je droomt van een leven in luxe te midden van de prachtige natuur en omringd door de meest verfijnde paardenfaciliteiten, wacht dan niet langer. Grijp deze kans om deze hypermoderne manege te bezitten voor net geen 5 miljoen euro en geniet van een leven vol passie voor paarden en luxe in Kalmthout.

Neem vandaag nog contact op met Hillewaere Vastgoed en maak jouw droom werkelijkheid. Jouw exclusieve rondleiding wacht op je!