Uitkijken naar de Black Friday-deals bij Greenfield!

Uitkijken naar de Black Friday-deals bij Greenfield!

Het Black Friday-weekend staat voor de deur en ook bij Greenfield laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan. We pakken uit met enkele niet-te-missen acties. Dus hét moment om je paard of pony in het nieuw te steken, of om jezelf een nieuw cadeautje te gunnen.

Onze Greenfield-Black Friday deals starten op vrijdag 25 november, om 00u00 stipt! Zorg dat je dus klaar zit om je favoriete Greenfield-producten te shoppen! Er komen heel wat van onze bekende Greenfield-producten in onze Black Friday Specials, waarbij je tot 40% krijgt! Op onze lederen hoofdstellen, lederen borstriemen, lederen halsters, kortom ons volledig lederaanbod, geniet je van een korting van 10%. Op alle kledij krijg je eveneens 10% korting. Op de gekende Greenfield-zadeldoeken en de Greenfield-dekens en ander textiel voor paarden kan je genieten van 20% korting! 

Wil je graag geborduurde zadeldoeken en dekens? Ook dat kan! Als je besteld tijdens het Black Friday weekend, garanderen we je dat je bestelling voor Kerstmis klaar is. Na het Black Friday-weekend kunnen we dat niet meer beloven. 

Kortom, de moment om je zadelkamer aan te vullen met nieuwe prachtige Greenfield spullen of kerstcadeautjes in te slaan voor je vrienden en familie! Veel shop plezier!


greenfieldselection.com