Stal de Regor scoort in finales vrijspringen!

Stal de Regor scoort in finales vrijspringen!

Op zondag vormde het Azelhof het decor voor de finale van het vrijspringen. Normaal vond deze tijdens Jumping Mechelen plaats, maar omwille van de afgelasting lieten de jonge springpaarden talent zien in het Azelhof. Juryleden van dienst waren Daniel Boudrenghien en Tom Van de Vijver.

Bij de tweejarige vrouwelijke springpaarden wist de BWP-merrie Tell Me De Regor (Chacco-Blue) de jury het meest te bekoren. De merrie uit de fokkerij van de familie Veldeman haalde zo 86 punten. Op drie punten verschil volgde Tilora vh Kritahof (Chaiton FZ) van Kris, Tracy & Anky Vanderpoorten - Van Oudenhove. Pieter Wicke zag zijn Très Jolie Wicke (D'Amerique) volgen op de derde plaats.

Net buiten het podium volgde Exclusive FG Z (Etoile vd Neerheide Z) van de familie Fierens-Ghislain op een gedeelde vierde plaats met Coachella Bull's Eye Z (Chacoon Blue) van Kenneth De Winter.

Bij de tweejarige mannelijke springpaarden werd Toyboy de Regor (Chacco-Blue) uitgeroepen als winnaar. Toyboy is de volle broer van Tell Me De Regor. De familie Veldeman drukte zo zijn stempel op deze finale. Op de tweede plaats volgde High Light van 't Hazenlarenhoekje (Heartbeat Z) van Marc Huyghe. De derde plek werd gedeeld door Van de Heffinck's Chuggy vd Heefinck (Chacco-Blue) en Marie Fontanaud's Jealousy Absolute (Brantzau).

Alle resultate