Spectaculaire opening 21ste Epplejeck filiaal in Luik

Spectaculaire opening 21ste Epplejeck filiaal in Luik

Paardenliefhebbers opgelet! Op zaterdag 27 mei om 09.00 uur opent Epplejeck Luik haar deuren. De komst van dit 21ste filiaal zal niet onopgemerkt voorbij gaan. De feestelijke opening begint met een spectaculaire actie waarbij de eerste 250 klanten een geselecteerde Epplejeck rijbroek krijgen voor maar 1 euro! Daarnaast zijn er superveel aanbiedingen, worden er goodiebags uitgedeeld en zijn er vele leuke prijzen te winnen.

Dé snoepwinkel voor iedere paardenliefhebber
Met meer dan 1.000 m2 aan ruitersportartikelen, van zowel private labels als bekende ruitersportmerken, is Epplejeck dé snoepwinkel waar iedere paardenliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Je vindt er meer dan 150 merken voor ruiter en paard, zoals o.a. Dy'on, Kentucky, Horseware, LeMieux, Ariat, Tommy Hilfiger, KEP Italia, Pénélope, Eskadron, Equestrian Stockholm, QHP en Lj Leathers.

Gevestigde naam
De grootste ruitersportwinkel van de Benelux heeft met de komst van dit 21ste filiaal 15 filialen in Nederland en 7 filialen in België. Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck inmiddels een gevestigde naam en hebben ze een grote fanbase van blije klanten!

Zaterdag 27 mei
Wil je het allemaal zien en beleven? Kom dan op zaterdag 27 mei om 09.00 uur naar de spectaculaire opening! Epplejeck Luik is die dag extra lang geopend tot 18.00 uur. Houd de nieuwsbrief, website en social media van Epplejeck in de gaten voor alle feestelijke openingsacties.

Waar je moet zijn
Epplejeck Luik
Rue d'Ans 118
4000 Luik