Schrijf je snel in voor het BGP Atelier Winter Event

Schrijf je snel in voor het BGP Atelier Winter Event

Mode liefhebbers opgelet! Het BGP Atelier in Knesselare houdt op zaterdag 7 december een speciaal Winter Event. Geniet van gratis gin, goodiebags en aantrekkelijke kortingen op het assortiment!


Alle bestaande maar ook nieuwe klanten worden van harte welkom geheten in de winkel om te komen genieten van onder meer een hapje en een drankje. Maar ook krijg je nog eens 10% korting op de hele collectie en ga je na afloop naar huis met een leuke goodiebag.

Naast een gezellige avond in de winkel start er om 17.00 uur een tutorial met Hairstudio Oogverblynndend & Lynn de Witte. Aanmeldingen voor de tutorial zijn welkom via event.bgpatelier@gmail.com.

Tevens wordt er een vernissage verzorgt door Equi-Arte en worden je aankopen geborduurd door Daphne Geldhof Name -It.eu.

Inschrijven voor dit leuke event doe je door voor zondag 1 december een mailtje te sturen naar event.bgpatelier@gmail.com.

Enkel de gasten die van te voren zijn ingeschreven komen op de gastenlijst. Voor alle ingeschreven gasten is er gratis gin en een gratis goodiebag. Niet ingeschreven? Geen zorg, je bent alsnog van harte welkom.

Bij elke 50 euro wordt er 5 euro door BGP Atelier gedoneerd aan 'De Warmste Week'.