Epplejeck Horse & Rider Superstores opent vierde filiaal

Epplejeck Horse & Rider Superstores opent vierde filiaal

Het lijkt wel alsof Epplejeck niet van ophouden weet. Aanstaande vrijdag 22 oktober opent de keten wederom een nieuw filiaal in België, ditmaal in Harelbeke (Kortrijk). Dit is alweer het 17e filiaal in de Benelux.

Met deze nieuwste vestiging telt Epplejeck nu vier filialen in België en dertien in Nederland. De filialen staan bekend om hun brede assortiment waar paardenliefhebbers uit ieder segment terecht kunnen. Dat ziet u ook terug in dit nieuwste filiaal, van een compleet nieuwe outfit tot alles voor op en rondom het paard.

In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. Zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomt in een hippe ruitersportwinkel waar de medewerkers altijd klaarstaan om klanten te adviseren en inspireren.

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en zeventien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt.

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck een gevestigde naam met een sterke positie binnen de ruitersportbranche. U vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken en meer dan 150 bekende ruitersportmerken.

Wilt u deze nieuwste Belgische vestiging bezoeken? De deuren zijn op 22 oktober van 10.00 tot 21.00 uur geopend. Na de openingsdag volgen nog 2 feestelijke openingsweken waarin iedereen kan profiteren van de openingsacties.

Epplejeck Harelbeke
Oosterluisdreef 5 

8530 Harelbeke 

België