Dit zie je vanavond bij Hippo TV

Dit zie je vanavond bij Hippo TV
Vanavond staat op PlattelandsTv alles in het teken van de paardensport. Dit keer kan je op Hippo Tv via kanaal 22 van Telenet naar volgende programma’s kijken:

19.00 – 20.00u:                 Horse & Country
(Nederlands paardenprogramma)



21.00 - 22.00u:                  HippoTv Sport!: Belgisch Outdoorseizoen 2014 in woord & Beeld (deel 3 + 4)


De Belgische paardensportterreinen barsten straks in de vakantie uit hun voegen. Vorig jaar was HippoTv Sport! op heel wat sportieve evenementen te gast. De sfeer op en rond de piste vertaalde zich steevast in leuke quotes en beelden. In deze laatste twee delen herbeleven we het Belgische outdoorseizoen van vorig jaar.



22.30 - 23.00u:                  HippoTv:   Achter de schermen bij War Horse


HippoTv gaat backstage bij War Horse. We gunnen je een unieke blik achter de schermen van deze groots opgezette theaterproductie met levensechte poppen van paarden die kunnen ademen en over de bühne galopperen. We spraken ook nog met verschillende acteurs en medewerkers over dit aangrijpend verhaal rond de vriendschap tussen een boerenjongen en zijn paard tijdens de Eerste Wereldoorlog.



Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratiste bekijken op kanaal 22.