PAND IN KIJKER: Luxueus Landhuis met Paardenaccommodatie in Hoogstraten

PAND IN KIJKER: Luxueus Landhuis met Paardenaccommodatie in Hoogstraten

Ervaar het ultieme landelijke luxe leven in dit weelderige landhuis met een uitgebreide paardenaccommodatie op een uitgestrekt domein van 3,5 hectare (met een optie voor 5,2 hectare) in het pittoreske Hoogstraten. 


Hoogtepunten van dit prachtige aanbod:

🏠 Statig Landhuis: Geniet van het comfort en de elegantie van dit gerenoveerde landhuis ingericht in een moderne landelijke stijl. Met een royale woonoppervlakte, een open haard en luxe afwerkingen, biedt dit huis een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

🏡 Bijgebouw als Guesthouse: Het bijgebouw is omgetoverd tot een prachtig guesthouse met keuken, leefruimte, badkamer en slaapkamer. Een overdekt terras met buitenhaard biedt adembenemende vergezichten over de weelderige tuinen en weilanden.

🐴 Paardenfaciliteiten: Voor de paardenliefhebbers is er een complete paardenaccommodatie met 15 stallen verdeeld over twee gebouwen, inclusief een Vlaamse schuur en een volledig gerenoveerd stalgebouw met moderne voorzieningen zoals een zadelkamer, solarium en zelfs een aquatrainer.

🌿 Buitenruimte: De buitenruimte is ontworpen voor zowel paarden als mensen. Met een professionele buitenpiste, weidepaddocks met elektriciteit en water, schuilstallen en een longeercirkel, is er genoeg ruimte voor het trainen en verzorgen van je geliefde paarden.

🍃 Prachtige Omgeving: Gelegen in de schilderachtige omgeving van Meersel-Dreef, is dit eigendom omringd door natuurlijke schoonheid en biedt het gemakkelijke toegang tot natuurgebieden en hippische evenementen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw droom van stijlvol wonen te realiseren, omgeven door weelderige groene weiden en de elegantie van paardrijden in je eigen achtertuin.

Meer info? 📞 Neem contact op met Hippique.Immo