Paardenmecenas Philip Cracco (56) overleden na lange strijd tegen kanker

Paardenmecenas  Philip Cracco (56) overleden na lange strijd tegen kanker

Philip Cracco, vooral bekend door zijn deelname aan ‘The Sky Is the Limit’, is overleden. Dat is te lezen op de Facebookpagina van zijn bedrijf JobFIXers. De zakenman vocht al enkele jaren tegen prostaatkanker. Hij laat zijn vriendin Aisha Van Zele (35) en twee kinderen, waarbij amazone Marie-Julie-Pascale Cracco (foto), achter.

“Maandagavond werd het nieuws bekendgemaakt dat Philip Cracco, oprichter van JobFIXers en BOEMM, overleden is na een slepende ziekte. Het voltallige team van het bedrijf reageert verslagen op het nieuws”, schrijft Lieven Bonamie, algemeen directeur van beide bedrijven op Facebook. “Ook al ging de gezondheidstoestand van onze bevlogen mede-oprichter en chairman de afgelopen maanden zienderogen achteruit en was het intussen duidelijk dat beterschap niet meer mogelijk was, toch komt dit moment bijzonder hard aan. Onze gedachten en ons medeleven gaan nu in de eerste plaats uit naar de kinderen, familie en vele vrienden van Philip.”


Marie-Julie-Pascale (21) en Pieter-Jan-Michiel (24) zullen in de voetsporen van hun papa treden. Zij maken nu al deel uit van het dagelijks bestuur van het bedrijf van hun papa. “Ze moeten vooral doen wat ze graag doen”, zei Cracco daar eerder over. “Te veel mensen doen te veel tegen hun goesting. En dan worden ze ziek en krijgen ze een burn-out. Hun besluit is dan: ik kan niet meer werken, ik ben ziek geworden van mijn job. Maar dat is het niet. Het wil gewoon zeggen dat het al veel langer fout zat. Daarom, als ik iets wil meegeven: zorg dat je in je leven de dingen doet die je graag doet, die je gelukkig maken.”


Onze innige deelneming aan familie en vrienden.