New York Empire's GCL team mikt op succes: "Ik denk dat we een mooie balans zullen hebben tussen jongere en ervaren ruiters"

New York Empire's GCL team mikt op succes: "Ik denk dat we een mooie balans zullen hebben tussen jongere en ervaren ruiters"

Het toneel is gezet, de paarden zijn klaar en de ruiters zijn klaar voor nog een opwindend seizoen van de GCL. New York Empire, aangedreven door Lugano Diamonds, kondigt vandaag zijn sensationele team aan voor het seizoen 2024, klaar om het internationale circuit te domineren.

Onder leiding van de ontembare geest van Team-eigenaar en ruiter, Georgina Bloomberg, belichaamt New York Empire een unieke mix van sportieve kracht en onwankelbare teamcamaraderie. Met de iconische skyline van New York die hun logo siert, zullen de kenmerkende zwarte en rode kleuren van het team wereldwijd worden tentoongesteld, waarmee de fusie van elegantie en kracht in de sport van het springen wordt belichaamd.

Georgina Bloomberg blijft aan het roer van het team staan, samen met gerenommeerde ruiters Denis LynchScott BrashSpencer SmithJodie Hall McAteer en nieuwkomer bij het team voor 2024, Paris Sellon. Samen vormen ze een zessterk team, elk met hun eigen expertise en passie voor de arena.

De ambitie van het team kent geen grenzen, aangezien ze zich richten op een sterke start in de vroege rondes van de GCL-competities. Met kampioenen als Scott Brash en Denis Lynch die het team aanvoeren, ondersteund door de ervaring van Georgina Bloomberg en de talenten van opkomende sterren als Spencer Smith, Paris Sellon en Jodie Hall McAteer, is New York Empire klaar voor succes.

Het belang van teamwork benadrukkend, benadrukt Georgina Bloomberg de trots die elke ruiter voelt om New York Empire te vertegenwoordigen. Ze erkent de onschatbare bijdrage van haar ondersteuningsteam achter de schermen, wiens strategische planning en selectie van ruiters essentieel zijn geweest in de reis van het team.

Team-eigenaar en ruiter Georgina Bloomberg sprak over haar team en zei: "We hebben de afgelopen seizoenen wat pech gehad, maar ik geloof in ons team en hoop dat we competitiever kunnen zijn. Met een olympisch jaar weet ik dat de Spelen een focus zullen zijn voor een paar van onze ruiters. Ik zal ze aanmoedigen en proberen de gaten op te vullen wanneer ze zich voordoen. We hebben Paris Sellon die zich dit seizoen bij ons voegt en ze heeft een aantal geweldige paarden en is een opkomende Amerikaanse ruiter die geweldige resultaten kan behalen; ik kijk ernaar uit om haar als onderdeel daarvan te hebben. Ik denk dat we een mooie balans zullen hebben tussen jongere en ervaren ruiters en ik kijk ernaar uit om ons allemaal samen te zien komen om te vechten voor een paar overwinningen."

Terwijl het GCL-seizoen van start gaat, kijkt New York Empire uit naar enthousiaste steun van fans over de hele wereld. Met sponsoring van Lugano Diamonds en steun voor de liefdadigheidsinstelling van Georgina, The Rider's Closet, blijft het team diep geworteld in haar toewijding aan uitmuntendheid zowel op als buiten het veld.

De elektrische sfeer van elk GCL-evenement zal worden versterkt door het iconische volkslied, "Empire State of Mind", terwijl New York Empire, aangedreven door Lugano Diamonds, het podium betreedt, klaar om hun beste prestaties te laten zien in wat belooft een andere opwindende confrontatie te worden.


Bron: GCL
F. ©: GCL