Nationaal ponytoernooi LRV is terug van weggeweest!

Nationaal ponytoernooi LRV is terug van weggeweest!

Het nationaal ponytoernooi Het nationaal ponytornooi van de LRV is terug van weggeweest. Het tornooi zal op 26 september in Westrode (Meise) plaatsvinden. “We kijken er alvast naar uit om de beste ponycombinaties tijdens deze schitterende wedstrijd te mogen verwelkomen”, aldus LRV De Levade-Nieuwenrode, de organisatoren van het evenement. “Ongeveer 1000 combinaties zullen op 26 september naar Westrode afzakken om het beste van zichzelf te geven. We verwachten tussen 5000 en 6000 bezoekers want verschillende ouders en grootouders willen natuurlijk hun (klein-)kinderen zien schitteren tijdens dit prachtige evenement!

“Om al deze ruiters de dag van hun leven te bezorgen, zijn we nog op zoek naar enkele sponsors. Er zijn verschillende formules. Zo is het onder andere nog mogelijk om hoofdsponsor binnen eigen product van het event te worden. Dit betekent concreet dat je de enige sponsor bent in je categorie waardoor maximale zichtbaarheid op het hoofdterrein gegarandeerd wordt. Deze sponsor krijgt ook de kans om een stand in het commercieel dorp te plaatsen én om hindernissen te plaatsen in het springparcours. Dit pakket kan echter volledig op maat aangepast worden volgens de nood van de sponsor. Merken zoals John Deere, Avant, Dy’on, Jadimex, Cloots Ruitersport, Horse Immo,… gaven al hun bevestiging.

“Naast deze formule is er ook de mogelijkheid om te komen genieten van een kwalitatief Vip-arrangement (verzorgd door Gourmet Invent dewelke ook Vip-catering verzorgen op Jumping Mechelen) om zo ons event én bijgevolg de opkomende jeugd een steuntje in de rug te geven. En wie weet, misschien staat één van deze ponsruiters over 10 jaar ook wel op één van de podiumtredes van de Olympische Spelen!”

Interesse in sponsoring? Partners@delevade.be
Interesse in Vip-arrangementen? VIP@delevade.be

Meer informatie over de verschillende sponsorformules kan bij de organisatie verkregen worden.

ALLE INFORMATIE

VIDEO