Must have: Equisem verzamelt alle hengsten in 1 handige app

Must have: Equisem verzamelt alle hengsten in 1 handige app

Het aanbod van goede hengsten is enorm. Elk jaar komen er nieuwe, jonge talenten bij en dit kan erg overweldigend zijn. Daar speelt Equisem, met een handige applicatie, goed op in. De gratis app verzamelt de gevestigde waarden maar ook de nieuwe jonge hengsten in 1 plaats. 


Gebruikers krijgen de keuze tussen spring- en dressuurhengsten. Met behulp van verschillende filters, zoals bijvoorbeeld stamboek, leeftijd, niveau, prijs en kleur kan u zoeken naar de hengst die het best bij uw wensen past. Eens u de juiste hengst hebt gevonden kan u die toevoegen aan uw favorieten. Bovendien kunnen hengstenhouders ervoor kiezen om hun hengsten in deze app te adverteren. Dit is de ideale manier om hun hengsten via een applicatie in de aandacht te brengen. 

Deze app is op weg op de nummer 1 tool te worden van alle fokkers in de zoektocht naar een geschikte hengst. Met meer dan 4500 views per dag en meer dan 100 hengsten, is deze app in maar liefst 40 verschillende landen gedownload. "De gevestigde waarden waren zeer druk bekeken maar ook was er veel interesse voor jonge hengsten die eindelijk te kans kregen om dezelfde aandacht te krijgen als de reeds bewezen hengsten", aldus de organisatie van Equisem. 

Equisem heeft er een succesvol eerste jaar opzitten. "Zonder de steun van hengstenhouders die in ons geloofde en ons kansen gaven was dit niet mogelijk geweest. We hebben in 2021 verschillende nieuwe hengstenhouders mogen verwelkomen uit Italië, Duitsland en Engeland", legt Equisem uit. "We hopen in 2022 meer hengsten te mogen verwelkomen. Ook hopen we dat nog meer mensen hun weg naar onze app zullen vinden dit jaar."