Manon Claeys: "Vandaag extra vroeg begonnen zodat ik zeker van de zon kon genieten"

Manon Claeys: "Vandaag extra vroeg begonnen zodat ik zeker van de zon kon genieten"

Deze week geeft Paralympisch amazone Manon Claeys een kijk in haar 'Corona-leven'. Ook vandaag vertelde ze ons weer over hoe zijn haar tijd in deze quarantaine doorbrengt. 

Vanmorgen extra vroeg begonnen om toch van het mooie weer te genieten .Vandaag stond er voor elk van de paarden een aangepaste training op het programma. Voor de 2 paarden die gisteren de dressuur training gehad hebben stond een longeer sessie op de planning om de paarden lekker ontspannen over de rug te laten lopen. Hierbij maak ik altijd gebruik van de elastiek van bb_lastic achter de achterhand van de paarden dit om de lekker de billen te trainen.

Voor de jongere merries die gisteren aan de longe gewerkt hadden stond een lichte training op het programma. Beide dames lieten hun van hun liefste kant zien en gedroegen zich voorbeeldig. Het is fijn om met zo’n 4 paarden te werken.

Verder stond er nog een sponsor overleg op de planning via mail met Linda de Laet van Equistro. Zij maakte een professioneel schema op per paard welke wat voor supplementen moet bij krijgen. Het is echt bizar wat een goed oog Linda op een paard heeft. En kreeg Koekie nog een paar nieuwe louboutins van onze smid. 

Na dit alles heb ik zoals velen vandaag mijn bikini aangetrokken en ben ik lekker van de zon gaan genieten.