Lieven Hendrickx: "In plaats van de ruiters naar de winkel te laten komen, gaat de winkel naar de ruiter!"

Lieven Hendrickx: "In plaats van de ruiters naar de winkel te laten komen, gaat de winkel naar de ruiter!"


Of je nu gewoon op sociale media op zoek bent naar nieuw ruitermateriaal of je bent op wedstrijd, er is een grote kans dat je Lieven Hendrickx Horse Supplements tegen komt. Een van de meest dynamische en hippe ruitersportwinkels in Europa...


"We proberen steeds een leuk trendy aanbod te combineren met een goede dosis kwaliteit en ruime stock," vertelt oprichter Lieven Hendrickx. "Het belangrijkste is steeds service. Dagelijks zijn we met ons team in de weer om die service te optimaliseren en dat zien we ruim!"

"Service is in feite een verzamelnaam van alles wat we doen. Denk maar aan de eerste selectie die we reeds maken van de merken die we aanbieden. Of de service dat we tot aan je deur komen. Bestel je online, dan is onze opvolg service steeds optimaal..."

Het concept

Als eerste was Lieven Hendrickx de persoon die de mobiele paardensport winkel introduceerde. "Al jaren terug was ik overtuigd van het concept. In plaats van de mensen naar je winkel te laten komen, komt onze winkel naar de ruiter. Initieel was dit voornamelijk gefocust op wedstrijd, maar nu gaan we ook aan stal. Voor veel ruiters een groot gemak."

Variatie

"Leuk is dat we door onze uitgebreid service pakket steeds veel variatie hebben in wat we doen." vertelt Lore François. "Je komt altijd met verschillende ruiters in contact. Soms combineer je de baan met de winkel. Soms ben ik administratief bezig of houd ik me enthousiast bezig met het bijwerken van onze sociale media."

"De job gaat heel ruim, en dat zorgt voor een leuke en welkome variatie," voegt Saartje Logman toe. "Ik heb me hier nog nooit verveeld, uniek," besluit ze met een glimlach. "We zijn nu ook volop bezig met een nieuw project 'Dressage World', hiermee willen we aan de wensen van de dressuurruiters tegemoet komen. Dit is een schitterend project en we zijn momenteel dan ook op zoek naar iemand die ons wil helpen om ook van dit project een denderend succes te maken". 

Zelf zin om aan de slag te gaan bij Lieven Hendrickx Horse Supplements? Ontdek dan de openstaande (gevarieerde en uitdagende) vacature.