Kalenderaanvragen voor organisaties gestart

Kalenderaanvragen voor organisaties gestart

De Vlaamse federatie, Paardensport Vlaanderen, is de kalender aanvragen gestart voor organisaties die volgend seizoen 2022, (en 2023) een paardensport wedstrijd willen organiseren.

"Om opnieuw een mooi sportief programma met een goed gevulde kalender te kunnen samenstellen, doen wij graag beroep op onze gemotiveerde en geëngageerde Paardensport Vlaanderen clubs. Net als voorgaande jaren, zal de opmaak van deze kalender gebeuren in twee fasen." schrijft de federatie.

De eerste fase gaat vandaag (2/08/2021 - 9u30) van start en telt voor de aanvraag van internationale wedstrijden (Higher Level en Lower Level), Belgische kampioenschappen (uitgezonderd horseball en reining) én, nieuw vanaf dit jaar, nationale wedstrijden voor de eerste 3 maanden van 2022 (enkel voor de disciplines dressuur en jumping!).

De tweede fase van de kalenderaanvraag telt voor de internationale lower events (jumping), nationale wedstrijden, Vlaamse wedstrijden, bekerwedstrijden en cyclus jonge paarden-wedstrijden. Deze kalenderaanvraag fase 2 wordt pas op 1 oktober geopend. Hierover volgt later meer informatie.

bron: Paardensport Vlaanderen