Jumping Mechelen maakt programma bekend

Jumping Mechelen maakt programma bekend

Terwijl paardenliefhebbers nog volop genieten van zonnige buitenritten en outdoorwedstrijden, werkt het team van Jumping Mechelen al op volle krachten aan een spetterend eindejaar. Zopas werd het programma voor de editie van 2019 volledig ingevuld. Dat de veiling terugkeert naar de Nekkerhal, is al langer bekend. Maar de organisatie heeft ook nog andere nieuwigheden in petto…

First things first: uiteraard staan de drie wereldbekers weer op het programma. Tussen kerst en nieuw geeft de crème de la crème van de jumping-, dressuur- en vierspanwereld het beste van zichzelf in de Nekkerhal. Daarnaast wees FEI de finale van de Jumping Ponies’ Trophy opnieuw toe aan Jumping Mechelen. Peter Bollen, sportdirecteur van Jumping Mechelen: “Je kan de FEI Jumping Ponies’ Trophy gerust beschouwen als de wereldbeker voor ponyruiters. Het is dus een hele eer om de ontknoping van deze loodzware wedstrijdenreeks in te mogen richten.”


Traditiegetrouw gaat Jumping Mechelen door tussen kerst en nieuw, dit jaar dus van donderdag 26 tot en met maandag 30 december. Het publiek wordt er zowel in een gezellige kerstsfeer als in de bruisende nieuwjaars-ambiance ondergedompeld. En daar wil de organisatie nog best een schepje bovenop doen. Vergeet daarom de A- en B-piste. Vanaf dit jaar spreken we enkel nog van de Christmas Arena (A-piste) en de New Year Arena (B- piste). In deze twee pistes geeft niet enkel de wereldtop het beste van zichzelf. Ook onze lokale ruiters krijgen de kans om te schitteren op Jumping Mechelen. Zij kunnen zich onder andere kwalificeren voor de Indoor Masters (via VLP en LRV) en de KBC Gouden Teugel (LRV).


persbericht